Bondage sex!

Jeg bliver gang på gang overrasket over hvor meget det i grunden hjælper at skrive herinde. Bare at få tankerne ud af hovedet er sgu skønt. Ikke noget der fylder mere, sætter frustrationer i gang – det giver også mulighed for noget søvn 😉 Det giver ligesom overskud, mulighed for at sætter tingene i perspektiv. Samt en god samtale med en rigtig god ven, solen skinner – ja hvad kan man ønske sig mere. 

Nå men det skulle så ikke være dagens emne. Nææ nej i dag skal vi have gang i de frække tanker. Jeg har i et tidligere indlæg skrevet lidt om at få gang i sine fantasier. Det skal vi lidt nærmere ind på nu.

Ja ja ja rolig nu, jeg blotter mig ikke fuldstændig og kommer med alle mine fantasier. Det er jo ikke alle af dem der tåler dagens lys. Desuden skal jeg også have lidt til senere brug 😉 Lad os nu kommer lidt under huden, det er jo langt fra kun mænd der har fantasier. Kvinderne købe og læser den ene bog, roman og novelle efter den anden. Alle der handler om sex, det “forbudte” sex. Bare se på Fifty Shades serien, den blev næsten flået af hylerne og nu kan de ikke vente til Valentines dag, hvor den berømte husmor-porno bog kommer i biografen. Hvorfor så ikke bruge ventetiden på at prøve det selv? Ja her mener jeg bondage, som er det store emne i Fifty Shades.

En god gang bondage er sgu aldrig af vejen (binde leg, for dem der er i tvivl om hvad bondage er). Det er en rigtig god måde til at få inspiration ind i sit sexliv. Her kommer både pirring, sensualitet og romantik på spil, alt imens man udlever en fræk fantasi – at blive bundet, binde andre, tage og ikke mindst at blive taget. Det behøver ikke at være den hårde udgave, altså hardcore sm, med pisk, brystklemmer mm. Selvom det er forbundet med en form for dominans og submission, er det langt fra kun forbundet med underkastelse og smerte. Tvært imod er det forbundet med romantik og pirring, ihvertfald for mig. Jeg vil dog anbefale man snakker om det først inden man begår sig ud i det. At være bundet, ligge “hjælpeløs”, er også forbundet med en angst. Derfor kræver det en enighed om at gøre det.

Når emnet bringes op, så lad vær med at gå i panik, grin eller gør nar af din partner. Det vil kun ødelægge jeres tillid til hinanden. Så heller sige du lige skal fordøje det lidt, bare husk at vende tilbage til emnet igen. Dernæst skal i finde ud af hvem af jer der skal bindes først. Når jeg skrive først, er det fordi du ikke kan vide på forhånd hvad der vil tænde dig mest. Skift derfor gerne rolle så du får prøvet begge dele. Begge dele er pirrende – en turn on, på hver deres måde.

Man kan blive bundet på mange måde. Personligt hælder jeg mest til brug af nylonstrømper. Det er noget alle kvinder har i hjemmet, de nager ikke, så man får ikke grimme afslørende mærker på kroppen. Bind armene bag ryggen, over hovedet eller fast til en genstand, senge-ben, sengegavl, bordben eller ligende. Er man rigtig vovet, kan benene også bindes, spredt. Jeg holder mig til armene og så bid for øjnene. Det at ligge og være delvis hjælpeløs, tvinger en til at give slip og kun tage imod. Når man tager synet fra en, skærper man de andre sanser – hørelse-, lugte- og fælesans. Det gør sexen og nydelsen mere intens. Lige meget hvad man tænder på – give eller tage, så handler bondage om en leg og ren nydelse. Det skal være en fornøjelse for begge parter. Derfor skal man også kun gøre det med en man har tillid til, en man kan stole 100% på, og så aftale helst et “stop-ord”. Om det så er nej, stop, eller Ålborg er lige meget. Bare et ord der skal markere når ens grænse er nået. Det gælder om at respektere hinanden og grænserne. Bliver det aftalte ord brugt, så stoppes legen med det samme, uden at stille spørgsmåltegn ved noget. Snakken om hvad der ikke fungerede kan tages efterfølgende. 

Når de ting er på plads gælder det bare om at komme igang. Det er kun fantasien og stop-ordet der sætte grænser. F.eks. vis kvinden er bundet og ikke kan se, kan der tages jordbær, chokolade med i legen (for romantikkens skyld). Så ved hun ikke om det er jordbær, chokolade eller pikken hun får i munden. Det i sig selv er meget pirrende. Leg/kærtegn hele kroppen. Det der er pointen i det hele, er at tirre lige indtil vedkommen er ved at komme, så stop. Det kræver man er god til at aflæse kropssprog, hvis vedkommen altså ikke selv siger noget. Du skal dog lade vedkommen komme på et tidspunkt, men det er dig og kun dig, der bestemmer hvornår og hvordan! 

Ja vil gerne indrømme det kræver mod. Det tog også lidt tid for mig, bare at få det bragt på banene første gang. Men helt ærligt det er egentlig ikke noget at være bange for. Jeg vil vove den påstand, at de fleste både mænd og kvinder, har en fantasi omkring det at være forsvarsløs eller dominerende, og ikke mindst mod til bare at kunne snakke åbent om sex. Men lur mig i, at de fleste ikke også synes det er befriende når det så endelig sker. 

I stedet for, kun at fantasier og blive små våd i trussen når du læser Fifty Shades og deres bondage-game, så få det prøvet af for real. Det er virkelig en fantastisk oplevelse og nydelsen er ud over alle grænser.

Nå men tørklæde, nylonstrømper er fundet frem her, er det også det ved jer 😉 

God aften 🙂

 

 

 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *