Den nærgående murer

Dagens emne er den dag i dag, stadig et meget følsom emne. Det er første gang jeg rigtig kommer ud, i hvert fald offentligt, hvad der i grunden skete den aften. Noget der har påvirket mig meget gennem mine kærligheds- forhold, og stadig gør. Men nu jeg er begyndt at bearbejde det, i stedet for at skubbe det i baggrunden.
Min far har jeg i et tidligere indlæg været inde på. Så den lader vi ligge i dag. Min mor har som alle andre brug for kærlighed og nyde livet. Hun har derfor også haft andre kærester efter min far. Ikke fordi hun haft mange, ikke flere end normalt. Der har været et par stykker hvor det ikke holdt så længe. Men hun fik en der var rigtig sød, eller det troede jeg i starten. Han var altid sød når han besøgte os. En dag fik jeg pludselig at vide vi skulle flytte ud til ham. Puha det var hårdt, væk fra venner og familien. Skulle til at starte i ny skole og ingen at støtte sig til.

Kort tid efter vi var flyttet, kom sandheden frem. Han havde også to børn med. Det blev hurtigt sådan at hans børn måtte alt. Fik aldrig skæld ud lige meget hvad og kunne bare nyde livet. Min bror og mig skulle hjælpe med det huslige, fik skylden for alt og blev talt ned, grimt til af ham. Jeg kan husker der var en del diskussioner omkring det, hos min mor og ham. Lige så hurtigt han var inde i billedet, lige så hurtigt pakkede han og rejste tilbage til x-konen.
Kort til efter brændte vores hus mens jeg var alene, lå og sov på sofaen. Vågnede heldigvis i tide og kom ud, men mine to papegøjer måtte lade livet. Der kom håndværker for at fikse huset igen. Den ene mure husker jeg meget tydeligt. Han kom en fredag aften, hvor min mor var til at arrangement. Han lugtede af øl og slingede meget når han gik. Han skulle mure nogle fliser i køkkenet sagde han. Jeg var kun omkring 14-15 år, godtroende og naiv, så han blev selvfølgelig lukket ind. Han opdagede hurtigt jeg var alene og udnyttede den situation.
Han tog pludselig om mig bagfra, med hænder placeret på mine meget små bryster. Hviskede mig i øret “skal vi hygge lidt, nu når du er alene?” Sveden begyndte at pible frem, jeg prøvede på at komme fri, men han holdt sgu godt fast. Mit hjerte hamrede afsted, mens hans den ene hånd gled ned af maven og stoppede i skridtet på mig. Han gned hårdt dernede, mens jeg mærkede noget stift og hårdt mod min ryg, “nej nej lad mig gå” fik jeg fremstammet…..
Han ignorerede mig fuldstændig og fortsatte. Han ledte efter lynslåsen, knappen eller hvad ved jeg i mine bukser. Pludselig bankede det hårdt på døren, jeg råbte bare uden at tænke “kom ind”. Han tog hurtigt hånden op for munden på mig, men det var for sent, min ven var kommet ind. Det tog ikke et sekund så havde han fået den vammel mure væk far mig. Hvordan han gjorde, husker jeg ikke. Jeg sad bare på gulvet og græd da min ven kom tilbage til mig. Han trøstede mig og blev ved mig til min mor var kommet hjem.
Jeg var bange for at fortælle det til min mor. Men en dag skulle det bare ud og det gik ud over min nabo. Naboen gjorde det eneste rigtige og gik direkte til min mor og fortalte det. Min mor anmeldte det, og det viste sig så at det var ikke første gang han havde forgrebet sig på små piger.
Jeg ved ikke hvad der skete den aften. Men han har taget noget fra mig, et eller andet uforklarligt. Noget der har påvirket mig helt indtil nu, og stadig gør, når det gælder samvær med mænd. Hvis en rør mig på en bestemt måde, kommer minderne frem med det samme. Han gjorde jo ikke meget ved mig, men det har været mere end nok for mig. Måske jeg var en meget skrøbelig teenager i forvejen, eller måske mere sart end andre. Ved det ikke, også lige meget, det var meget grænseoverskridende for mig og længere er den ikke…..!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *