Elskerinden – Det var bare sex !

Som nævnt tidligere i et andet indlæg, har jeg prøvet at være en elskerinde. Jeg har fået nogle interessante henvendelse via mail. Jeg vil komme med min historie, erfaring og tolke ud fra min synsvinkel.

Han gav mig aldrig falske forhåbninger. Allerede ved første møde fortalte han at han var gift. Jeg vidste fra starten hvordan landet lå, men kunne bare ikke holde fingerene fra ham. Fra første dag jeg trådte ind i teorilokalet, blussede nogle følelser op, jeg aldrig havde mærket før. Vi fik øjenkontakt med det samme, intet var det samme siden. Han flirtede intens med mig, og jeg med ham. 

Første køretime forløb stille og roligt. Vi snakkede løst om alt, pludselig fortalte han var tiltrukket til mig. Jeg blev meget smigret, samtidigt meget genert. Med mine 20 år på bagen, var jeg ikke van til at få sådan noget at vide. Sådan foregik det ihvertfald ikke i mine teenager år. Og nu kom en voksen lækker mand, og sagde sådan til mig. Jeg var helt konfus, samtidigt tændte det mig voldsomt.

Vi begyndte at mødtes privat. Det hele startede med en bytur, hvor vi efterfølgende endte på et hotelværelse sammen. Efter et par meget intime timer sammen, efterfuldt af et perfekt morgenbuffet, var jeg i syvende himmel. Han kørte mig hjem og resten af dagen brugte jeg på at dagdrømme om ham, velvidende at han var hos konen. Efter denne nat holdt intet os tilbage mere. Vi mødtes oftere og oftere, både hos mig, hos ham (når konen var på arbejde), og når der ikke var andre alternative, mødtes vi på et rimeligt øde steder i det fri, som skoven….

Jeg vidste at manden tilhørte en anden. Men alligevel fik han mig til at føle mig som den eneste ene. Han var villig til at ofre meget for mig, og jeg følte mig bestemt ikke som “den anden kvinde”. Når jeg trængte til ham, var han kun et opkald eller en sms væk. Jeg hungrede mere og mere efter ham, hans dejlig kys, hans endeløse bløde og intense bevægelser over hele min krop. Mærker hans stærke arme omkring mig, og give mig følelsen af tryghed. Den følelse jeg så desperat ledte efter, var endelig min – eller var den?

Nok havde jeg det rigtig godt med ham, mange gode oplevelser, som jeg stadig nyder at tænke tilbage på. Men den tryghed og kærlighed jeg så desperat hungrede efter, den var falsk i det spil. For når alt kom til alt, var jeg jo bare en “brugsgenstand”. Han kaldte mig søde ting som smukke, søde, dejlig mm. men det var jo ikke fordi han elskede mig. Nææ han havde mig i min hule hånd, de søde beskeder der kom, var jo bare en fiskekrog med orm på, for at fange mig. Hans kone vidste godt vi havde noget kørende. Han havde åbenbart gjort det før, efter hvad hun gav udtryg for, en weekend vi var på tur sammen, ham, hans kone, en af mine venner og mig. Da begyndte det først rigtigt at gå op for mig. Han var en “player”. Han var en af dem der havde et stort seksuelt behov. Han var ligeglad med udseendet, status, ung, gammel osv. Det hele drejede sig kun om sex.

Det gik op for mig, at når han kaldte mig smukke, dejlig, sød mm. betød det ikke han var forelsket i mig. Nææ nej det var bare et signal der siger ” Jeg vil gerne holde linjen varm, men jeg er ikke vild med dig”. Det var trods alt konen, han havde et liv med, en daglig dag og tog på ferie med. Han havde aldrig i sinde at gå fra sin kone, selvom han havde sagt til mig at han ville. Havde han virkeligt ment det, ville vi ikke kun have haft en affære i over et år, men et fast forhold, kun ham og mig.

Nu når jeg ser tilbage på det, hælder jeg kun nok til Victoria Milan´s undersøgelse af deres utro bruger, omkring hvorfor de er utro. Elskerinden lytter bedre, er mere omsorgsfuld eller mere lidenskabelig end lillemor derhjemme. Langt de fleste mænd i denne undersøgelser, “falder i gryden” fordi den hemmelige partner er bedre til at lytte og forstå. Affære kan hjælpe manden med hans følelsesmæssige behov, men samtid siger de at konen er langt mere interessant end elskerinden og de vil aldrig forlade hende.

Jeg fordømmer egentlig ikke kvinder eller mænd, der har et forhold til én, der allerede er gift. Men vil gerne sige til dig, tænk dig nu rigtig godt om inden og løbende undervejs. Jeg har mere end en gang erfaret at når man lede en affære, så handler det som regel om lyst, begær og lidt om det forbudte, ihvertfald i starten. Men ændre forholdet sig ikke efter nogle måneder, så er det alarmklokkerne gerne skulle ringe hos dig som Hvor ofte ses i? Er han/hun længe om at svare på beskeder? Hvad laver i når i er sammen? osv. Overvej så om det er i det hele taget er det værd. For du vil højst sandsynligt kun forblive nr 2 i det spil.

Selvfølgelig vil der være undtagelser. Men derfor er det stadig vigtigt at tænke sig om inden man gør noget. Der er selvfølgelig nogle der bevidst vil undgå en gift/optaget person. Mens andre direkte tager en der er gift/optaget, fordi de egentlig ikke er interesseret i et fast forhold, eller fordi som et kendt ordsprog siger “Gifte mænd/kvinder sladre ikke”.

Jeg kan kun udfra mine erfaringer, både den ene vej og den anden, opfordre dig til at tænke dig godt og grundigt om inden du gør noget. Lad dig ikke styrer af dine følelser, brug fornuften mest. Indleder du alligevel en affære, lige meget om du er den gifte mand/kvinde, elskeren/ elskerinde, så tjek altid løbende om det stadig er det værd. Og glem nu ikke at forholde dig til konsekvenserne. Vi er alle mennesker med følelser og ikke kun dukker…….! 

God aften 🙂

 

 

 

 

 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *