Er sex tabu eller ej?

Jeg vil i dag gerne ind og berøre et emne, som stadig er lidt tabulagt for nogen. Men ikke mindst er det en af mest naturlige ting i verden. For mig er det bestemt ikke et tabu emne. Det er en helt naturlig del af mig, ligesom det højst sandsynligt er ved de fleste. Det er bare ikke så mange der vil snakke om det. Har i gættet det nu? Nå men lad mig bryde isen. Dagens emne er SEX. Det er noget jeg elsker og vil nødig leve uden. Så er stemningen vist lagt. 

Jeg har altid været meget genert, og er det til tider stadig. Det er ikke alle og enhver der for lov til at opleve min fulde seksualitet. Med hånden på hjertet er der faktisk kun to, der virkelig kan få mig til at give mig selv 100 % fri på det punkt. Jeg tror faktisk det er fordi jeg er meget bevidst om min krop, hvad jeg kan lide og hvad jeg ikke bryder mig om. Fejlen ved mig ligger nok ved, jeg er ikke god til at fortælle det. Jeg forventer lidt at mændene ved det på forhånd. Hvilket er umuligt, ved jeg godt nu. Til mit forsvar vil jeg så bare sige, det er sgu meget svært at nyde en anden fuldt ud, når det starter dårligt allerede i forspillet. Det burde manden da også kunne mærke. Det kan ikke passe at han ikke kan tyde kropssproget bare en anelse.
Jeg mener ikke det kun er op til kvinden at sige fra, hvis det ikke er godt. Altså kvinder er lige så følsom i skridtet som mænd er. Så hjælper det da ikke noget at manden bare masser på med sin store hånd ude på et par cowboybukser f.eks. Det er sgu pisse ubehageligt, hvis ikke det gør ondt. Det ville en mand da heller ikke kunne nyder. Hvordan kan de så tro en kvinde kan nyde det? Jeg vil automatisk klemme benene lidt sammen når sådan noget sker. Det signal burde manden da at bemærke. Nå hvis ikke så må man åbne sin mund…
Jeg ser sådan på det. For at få en godt sexliv, kræver det man er bevidst om sin egen krop, kan læse andres kropssprog og ærlighed selvfølgelig. Når det gælder sex, er kropssproget er meget tydeligt- det burde det i hvert fald at være.

Sex er så vigtigt for mig, at fungere det ikke i sengen, er det et fyrings grundlag ved mig. Men selvom sex er så vigtigt for mig, dyrker jeg bestemt ikke sex med alle og enhver. Jeg er faktisk meget påpasselig med hvem der får lov til at nyde min krop. Sex er en intime ting mellem to mennesker. Det er ikke bare et spil, hvor det gælder om at få trykket taget. Derfor lukker jeg ikke alle ind til mig, eller skulle måske skrive op i mig. Jeg skal gerne kende dem lidt først. Kemien skal være der. Ser det sådan, jeg vil heller gøre det selv, som ligge krop til dårlig sex. Man er vel lidt en gør det-selv-women. Ja i læste rigtigt. Jeg tror de fleste gør de selv, eller har i hvert fald prøvet det, om man så er mand eller kvinde. Det er bare de færreste der vil stå ved det, i hvert fald når det gælder kvinder. Onani ikke en skam. Det er en god måde at lære sin egen krop at kende på- udforske den og derved blive bedre i sengen. Når jeg kender min krop, ved hvad der er godt, kan jeg evt bedre guide manden til bedre sex. Leg med sexen, udforsk den, bevæg dig i takt med manden. Det kræver mod at bevæge hofterne, løfte benene eller røre ved sig selv undervejs. Men tro mig der giver pote, for jer begge.
Ja ja men vi har en travlt og presset hverdag, arbejd, børn, fritidsinteresser osv. Tja men sex behøver jo ikke at tage lang tid og være tidskrævende. En hurtig tur op af vaskemaskinen en gang i mellem, kan være enormt livgivende både for kærligheden og sexlivet. Og det kan lade sig gøre på trods af træthed og travlhed. Sex behøver ikke altid at foregå i sengen. Jo mere levende og udfordrende sexlivet er jo bedre bliver det. Ikke nok med det, vil det også automatisk knytte jer mere sammen. Eksperimentere med jeres sexliv, find nye scener/steder det vil kun give mere energi til sexlivet.
Glem nu ikke optakten, det er en vigtigt og skønt del af det hele. Bare husk at mænd og kvinder har forskellige behov. Manden skal måske kun se formen af hendes røv under den halv lange bluse, så er han tændt. Forspillet for en kvinde kan allerede starte om morgen, små søde og frække sms´er, der stille og roligt udvikler sig. Det kan nu også være pirrende for manden.
Hvorfor ligge en dæmper på noget der er helt naturligt for os alle. Sex er jo ikke kun noget der skal bruges når man vil have børn. Det var så lidt om min holdning og erfaring. Hvad er jeres holdning til sex?

Så mænd og kvinde, bare i gang med jer. Det er kun fantasien der sætter grænser.

God aften og god fornøjelse 🙂 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *