Få gang i de frække tanker.

Som i nok har regnet ud har jeg lidt af depression. En stor udfordring der fulgte med var at jeg mistede lysten til sex. Sådan var det i hvert fald for mig. Som skrevet tidligere holder jeg meget af sex, og er bestemt ikke bange for at stå ved det. For mig er det nemlig en helt naturlig del af livet. Det er vel noget alle gør eller har prøvet på et tidspunkt. Det er den måde vi formere os på, mere naturligt kan det da ikke blive.

Nå men tilbage min manglende sexlyst. Det var virkelig et problem for mig. Jeg har altid nydt at have sex.Jeg har været meget seksuelt aktivt, men nok ikke mere end så mange andre. Jeg tør bare at stå ved det, og fortælle om det. Inden jeg fik børn havde jeg sex rigtig ofte, nogle gange blev det endda til flere gange dagligt. Selvfølgelig ligger børnene lidt en dæmper på sexlivet. Men at det skal gå helt stå pga børnene, er sgu ikke nødvendigt. 

Når man har børn, skal man lige tænke sig en ekstra gang om inden, man bare smider tøjet og tager en tur på køkkenbordet. Lige så vel som man ikke bare begynder at elske inderligt, hvis den lille forkølet pus ligger ved siden af. Men med lidt planlægning og fantasi, kan det sagtens lade sig gøre.

Nu har jeg altid haft en god fantasi, og lige netop ved problemet med manglende sex, er den kommet rigtig meget tilgode. Jeg fantasere faktisk meget når det kommer til sex. Jeg ligner måske lidt for meget en mand på det punkt. Jeg har fantasier der bliver delt med min partner, og udlevet med min partner. Men har bestemt også nogen som ikke tåler dagens lys. De forbliver indeni mig, bliver brugt når jeg er alene. Ikke alle fantasier bibeholder effekten når de først er sluppet ud i det fri.

Nu når den hektiske hverdag har taget lysten fra en, hvad gør man så? Det er nemlig sådan med lysten, at den skal vedligeholdes ellers vil den gå i glemme bogen. Alle har stor glæde af sex, og det giver en vanvigtig god følelse – lykkefølelse vil jeg kalde den. Hvorfor skal den da ikke have lov til at komme igen og igen?

Efter flere måneders cølibat, har jeg endelig fået min lyst tilbage igen. Hvad har jeg så gjort? Tja det er meget simpelt. Jeg har bare brugt min fantasi. Jeg har siddet i min sofa en stille aften, og så tænkte jeg på hvad der i grunden ville tænde mig. Pludselig rendte fantasien af med mig. Der kom mange billeder op i hovedet på mig- uha uha kan næsten mærke den varme følelse der strømmede gennem min krop igen. Hjerte begyndte at slå lidt hurtigere, vejrtrækningen ændrede og fugt i fugen kom der sgu også. En total dejlig og længe ventet følelse havde endelig fundet tilbage til mig. Jeg blev nød til at udnytte dette…..
Jeg tror der er flest kvinder, der har tendens til at miste lysten, måske fordi de er fyldt op med alt andet i den travle hverdag. Jeg har selv været der og håber ikke jeg når derned igen. Så kære alle sæt gang i jeres fantasier, og frække tanker. Så vil jeg æde min hat, hvis lysten ikke dukker op fra mørket. Grib den, udnyt den og få gang i sexlivet. Fantasien sætter ikke kun gang i lysten, men putter også ekstra krydderi på et allerede eksisterende sexlivet, især hvis det er nogle der kan udlevet i det virkelig liv. Alle har en fantasi og den kan bruges lige meget hvor man befinde sig, så der er ikke nogen undskyldning. Mangler man inspiration, findes der bøger, blade også til kvinder, som kan hjælpe. Jeg kan varmt anbefale bladet “Tidens kvinder”. Det er et erotisk blad for kvinder. Jeg har nydt meget af det. Du skal ikke kun gøre det for kæresten/mandens skyld. Men gør det for din egen skyld. Sex er en god form motion, får kroppen til at udskille glædes-stof, kort sagt giver sex sådan en fantastisk ubeskrivelig dejlig, lykkeagetig følelse, og hvorfor skulle man da gå glip af det? Jeg vil i hvert fald ikke gå glip af den.

Jeg vil dyrke sex lige så ofte jeg har mulighed for det, jeg vil udforske den, eksperimentere med den – kun fantasien sætter grænser. Sexlysten skal og kan kun holdes vedlige ved jævnligt at dyrke sex eller onanere. Hvis man ikke bruger fantasien, og udlever den, vil sex hurtig bare bliver til en kedelig missionær-stilling under dynen i det mørke soveværelse. En hurtig omgang kun for at lukke munden på sin partner. Er det nået dertil, så er sexlivet allerede dødsdømt, det er kun et spørgsmål om tid, før lysten er helt væk.

Det er ikke kun mænd der har fantasier. Det har kvinder også. Men de er bare ikke helt så åben omkring dem. Det er det man så populært kalder for tabu. Men det er ikke nogen skam, men en helt naturlig del af det menneskelig væsen. Vi har nemlig muligheden for at tænke os til det. Hele lysten sidder nemlig mellem vores øre.
Så spring ud det, få så gang i de frække tanker og fantasier. Få dem delt med din partner og udlevet dem. Jeg vil vædde med du ikke vil fortryde det…..

God nat, forhåbentlig en fugtig en af slagsen 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *