Fra skruk høne til rugekasse.

Vækkeuret havde ringet for 5 min siden, eller sådan føltes det i hvert fald – Fuck jeg havde sovet lidt for længe, havde nu en smule travlt. Med halv lukket øjne bevægede jeg mig ud på badeværelset, hvor jeg halv nøgen væltede rundt og prøvede på at komme til mig selv. Den ucharmerende frøken (mig) skulle være klar til en ny dag, men det ville kræve et bad. Tiden var bare knap, så det måtte blive til en hurtig trucker-vask i første omgang.

Jeg ser tilfældigt ordentlig på min krop, den havde ændret sig. Mine slatne teposer var blevet større og ømme – var jeg mon gravid?  Naahh jeg havde været gennem denne smøre et par gange efterhånden, uden at være gravid. Så fuck det, er bare hormoner og videre i morgenrutinen. Halvanden time senere er ungerne afleveret i skole og ismanden sov trygt efter en lang nattevagt. Roen skulle nydes, men så kom tanken om graviditet igen- holdte hormonerne fest pga sprøjterne eller en graviditet?

Nej jeg måtte sgu have vished om det. Jeg sætter i sprint op mod byen for at hente en graviditetstest. 10 min senere er jeg hjemme og fortsætter i høj fart ud på vores master bathroom, hvor den næste udfordring bliver at rammen den skide pind uden at få vasket finger i urinen… Fuck det, jeg gør det sgu da bare i brusekabinen (sorry skat) men jeg skal jo alligevel vaskes bagefter.

Alt mens testen ligger ved vasken og hygger sig, danser jeg rundt som en stripper i badet til musikken. 5 min senere bliver vandet pisse koldt. For helved da også, jeg har stadig balsam i håret og kun fåetdet ene ben barberet, fuck!

Halv forfrossen, men færdig barberet kommer jeg ud af badet og får øje på testen – Ahh den havde jeg sgu da glemt alt om. Jeg går hen og løfter den op i det total dårlige lys der er på vores luksuriøse badeværelse. Jeg ser en streg… Nej vent…WHAT… der er to streger. Den ene streg er dog utydelig, så testen måtte helt sikkert være defekt.

Jeg skynder mig at få tøj på, trænger til frisk luft, så det gik ud over hunden. Vi kommer ikke langt ned af stien, før jeg virkelig trænger til en smøg. I det jeg står med smøgen i kæften og vil tænder den, kommer det næste tankeræs. Hvad nu hvis testen virkelig viste rigtigt? jamen så skader jeg sgu da barnet… Shit man.

Resten af dagen er fokuset på mine skoleopgaver. Men nogle timer senere står ismanden op og baby-tanken kommer igen frem. Nej jeg kan sgu ikke fortælle ham det. Ikke nu, må først selv være 100 % sikker. De næste par dage lever jeg i min egen bobbel – tanken om hvorvidt der ligger en lille klump i maven eller ej.

Efter 5 dage og 4 graviditetsteste fik jeg stadig samme resultat, jeg er gravid. Fuck nu begyndte panikken at vise sit ansigt. Ja det var det jeg ønskede. Efter næsten et år med samtaler, scanninger, daglige indsprøjtninger mm så skete det endelig og så kommer de lorte bekymringer, spekulationer og tankemyldre – Var det nu også det rigtige? Er jeg alligevel for gammel til det og hvad med mit forhold, ville det kunne bærer at få en lille ny? hva fanden sker der lige. Jeg burde da bare være lykkelig….!

Hvordan skulle jeg dog få fortalt det til ismanden? Jeg vidste at hans største ønske var at få den oplevelse lige fra graviditet og alt hvad det indebære, til fødslen og livet med en lille ny – At blive far fra starten på godt og ondt.

Den næste uge op til den afgørende blodprøv, gik med at finde på en lidt anderledes måde at fortælle ismanden nyheden. Jeg kunne slet ikke finde på noget. Mine tanker arbejdede på højtryk i et helt andet spor. Så det endte med en simpel billedramme med et lille digt i – trods det blev han meget glad og lykkelig.

Nu vil vores for alvor ændre sig…. Fuck panik, panik!!!

PSX_20170308_212356 (2)
2017-03-09 20.48.16Fra 12 ugers scanning

Her sover barnet….

 

 


Fra 20 ugers scanning                 2017-03-09 20.48.48

Her gaber barnet…..

Kommentar (1)

  1. Mirmor

    Elsker din måde at skrive på det får altid smilet frem fantastisk

    Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *