Fuck… 40 uger som rugekasse.

Jeg vralter i bedste andestil hen mod spejlet. Det er på tide at tage nogle billeder af maven, da der er blevet spurgt til det. Jeg poserer i bedste stil foran spejlet med et drømmende og idyllisk udtryk i øjnene….! FUCK det insta- værdig selfie-preggy-billede. Jeg kan jo ikke  en gang komme langt nok væk fra spejlet, så jeg kan se hele min fede, runde væske-proppet krop. Hvordan fanden kan nogen synes det er flot?

“Arj, hvor det klær dig at være gravid. Du bærer det så pænt”. Ja hvem har ikke som gravid lagt øre til sætninger som dem, derefter tænkt tanker som “Du skulle bare vide….! Hæmorider, fitten klør, patvorter der nærmest er blevet til neger og en mave der har fået et nyt ejendel, nemlig det vældige charmerende pikslips! Men tak for de søde ord”. Ja lad os nu bare være ærlig, det er ikke altid lige nemt eller lækkert, at være en tobenet hvalros.

Når bæstet (mig) skal i bad og forgæves forsøger at se bare lidt sexet ud, ved at strutte lidt med de trætte, hængende ømme bryster samt stritter lidt med den slatne røv = FAIL BIG TIME. Kæresten sidder og små griner, mens han ser den hjælpeløs hvalros bøvle med at komme op og få den sidste strømpe af. Kun 25 uger henne og allerede 13 kilo tungere…. Må hellere skrue ned for chokoladen og isen 😛

Mænd har det med at sige “Vi er gravide” og “Vi har født”? Helt ærlig, så ring omgående til pressen verden rundt, en mand er gravid eller har født, hvilket der indtil nu har været fysisk umuligt..! De aner sgu ikke hvordan det er at rende som en overvægtig hvalros der knap nok kan gå, sidde eller ligge, uden det trykker alle vejne. Ens ansigtet ligner noget der har fået en allergisk reaktion, og det eneste fodtøj man kan få sine fede fødder i er klip-klapper. Maveskindet der er træt og ville kunne sprække hvert øjeblik, alt imens det eneste man orker, er at snerre efter alle der ikke kommer mad og snolder til dig.

Nogen der har undret sig hvorfor  gravide kvinder ofte går i kjole, nederdel, haremsbukser eller bare nattøj, uanset sæsonen, dag eller nat?Her er en ucensureret grund. Det er nemlig ikke kun pga mave, lår, fødder osv der vokser. Nææ nej lille frøken Tisselone forvandler sig også, til en usexet, utiltrækkende opsvumende vulva. What the fuck… Guds gave til mænd ligner sgu da en kameltå nu – hyggeligt at møde dig…. or not 🙁 Det var så sidste gang jeg valgte de tætsiddende jeans, som jeg alligevel ikke kan få mine fede lårbasser og slatne røv ned i mere.

Ja ja den er god nok, bare spørg min ven, google. Tisselone svulmer op både inde og ude, under en graviditet. Væske, øget blodtilførsel, hævede slimhinder og ekstra fedt kan være en årsag. Selv de usle skinkegardiner (der i forvejen ikke er de kønneste fra naturens side) vokser i takt med Tisselone. Det er helt naturligt og en nødvendighed for passagen af babyen senere, for at undgå at sprække fra ryg til navlen. Ved nærmere eftertanke, så kom hid tykke Tisselone. Du er grim og ødelægger lidt det intime i forholdet, men jeg skal sgu ikke være vinderen af bristning i værste grad.

Når det kommer til andre gravide, kommer der ofte også en gang mundlort som “Det er babyen der graver” Ej stop dig selv… Det er sgu da dig der bruger det som undskyldning for at være klam og æde mærkelige ting døgnet rundt – tørfisk, tøfler, sure agurker eller lignende. Livmoderen er sgu da ikke et hotel, hvor babyen bruger roomservice. Det er dig der graver Marabou, is osv – fair nok, men hold bolden på egen halvdel. Og hvad med begrebet Ammehjerne? Hvad fanden er det for noget. Jeg er rimelig sikker på at din IQ er det samme som før.

Nå men tilbage til de skide billeder. Så i må nøjes med disse dårlige billeder som oven i købet er ved at være gamle, og mindre er jeg heller ikke blevet i mellemtiden.

PSX_20170121_192231

PSX_20170226_171536 (3)

Billedet til venstre er taget d. 26 Feb. hvor jeg er 22 uger henne. De billeder hvor jeg har den stribet kjole på er taget d. 7 Marts hvor jeg er 25 uger henne. Der sker sgu meget på kort tid.

PSX_20170226_153329

Nu vil jeg søge ind i drømmeland, hvor det hele er meget bedre. Og bare nyde alle cirkelsparkene indefra i ribben, organer og undervognen, som tager pusten fra mig.

God aften til jer alle 🙂

P.S.  I skal være glad for jeg ikke kommer ind på udflåd, svamp, den mentale-påvirkning, evig træthed og de vilde humørsvingninger, som også følger med i livet som rugekasse.

Kommentar (1)

  1. Mor

    Tak fordi du igen kunne få mig til at smile fantastisk indlæg ???

    Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *