How to blow a job.

Nogle af jer vil helt sikkert have klikket jer ind på dette indlæg i håbet om, at dette gemmer på en opskrift til på blowjobs. Andre måske for at se om jeg i det hele taget aner hvad jeg snakker/skriver om, nok flest mænd der tilhøre denne del 😉 Men jeg må skuffer jer, jeg har ikke tænkt mig at opstille 10 gode råd á la dameblade, artikler osv. Der er alligevel ikke nogen der får besynderligt meget ud af disse intet-sigende lister…!

Jeg tror mest på praktisk erfaring. Måske er du en af dem, der skal opleve hans reaktion på tænder mod hud, før du for alvor forstår, at det skal du ihvertfald ikke gøre igen – med mindre han er til den slags, så skal du dog ikke regne med han udgør normen 😛  Anyways, ingen liste – kun “snak”. 

Dagens afsløringer…. Mor hvis du er her endnu, så er det NU du skal hoppe af (og andre sarte sjæle)

Jeg står gerne ved det – Jeg kan godt lide blowjobs!!!!  Jeg er helt med på, at det ikke gør mig til en enestående kvinde, men mener dog alligevel at feltet lige er blevet en del mindre. Jeg har diskuteret emnet en del gange efterhånden, både med venner og veninder. Alt for ofte møder jeg dem, der gør det af pligt og ikke nydelse, for ikke at nævne dem som slet ikke gør det. Jeg synes det er pisse ærgerligt, specielt hvis de selv er en af dem der rigtig gerne vil snaves mellem benene (håber jeg dæleme de fleste vil). Seriøst,  vi kan da ikke forvente at mændene vil savle os mellem benene, hvis vi så rynker på snuden af at gøre det samme ved dem, vel?

Jeg kan ikke tvinge dig til at kunne lide blowjobs, det er jo en ærlig sag at tænde på noget andet. Når det så er sagt, vil jeg gerne have at du lader vær med at synes det er ulækkert eller ( gud forbyde det) nedværdigende. Se det sådan, det er noget rigtig godt du gør for din kæreste, bolleven eller engangsknald, synes du ikke det som udgangspunkt er dejligt og nok?

Jeg kender faktisk en der synes at blowjobs, er noget af det mest nedværdigende man kan foretage sig seksuelt. Jeg kender ikke den egentlige grund til det, men umiddelbart vil jeg tro hun har mødt for mange fyre, der har forsøgt at tage kontrollen over hendes hoved med deres hænder. Hold nu op med det pjat, drenge ! Vi er rent faktisk bygget af muskler og led, vi kan sagtens selv styrer vores hoved. Det er jo ikke en pornofilm vi er ved at lave….Der er selvfølgelig også dem, som ikke kan forklare hvorfor, men første-gangs oplevelsen var bare ubehagelig eller ….. Tja jeg ved det ikke….

Personligt synes jeg at “nedværdigende” er det sidste et blowjob er, lige meget hvad. Prøv lige at tænk lidt… Du får ikke en større magt end den. Helt ærligt, tyren har frivilligt stukket sit allerhelligste ind i den del af din krop, som du normalt bruger til at kværne ting i stykker med. En enkelt bevægelse og diller-Jon is no more….. Naahh det kunne vi kvinder da aaaaldrig finde på….. Hvis det skulle ske han blev flabet eller måske irriteret , kan du jo bare stoppe legen, uden at gøre det færdigt. Det kan får handyret til at gøre hvad som helst for dig, bare for at få dig til at tage den i munden igen. Ja her taler jeg af erfaring. Eller han kan blive småknotten i et par dage og begge dele er faktisk ret underholdende 😛

Er du derimod en af de helt uerfaren, og stadig synes at blowjobs er nedværdigende, er der lige noget du skal vide, inden du bevæger dig ud i den store farlige verden af mænd. Jeg ved, at den del af piger (teenagerarten) mener, det at tage diller-manden i munden, er det mest ulækre man kan forstille sig. Hvor det kommer fra, ved jeg egentlig ikke. Måske det er et levn fra drenge-/pigelus- kampen tilbage i børnehaven, men uanset hvad er det noget der stopper efter første, måske anden gang. Med mindre man selvfølgelig har haft en ubehagelig oplevelse, var første tørn på Roskilde festival, ja så er det okay at det mindes med en smule væmmelse.

Jeg var ikke selv en af den slags piger. Ikke sagt at jeg gik og glædede mig til det. Nææ nej, vidste jo ikke rigtigt hvad jeg kunne forvente. Men tanken om magten har nok altid pirret mig en smule. Og så har jeg altid været den der gerne ville gøre noget ekstra godt, for den jeg nu havde valgt at dele seng, toilet, stuebord, sofa eller … med. I sidste ende er det vel det, som det hele handler om. At gøre noget godt for sin partner. Om sex er sjovt, vildt, kærlighedsfyldt, tilfældigt, planlagt, udforskende eller ensformigt, så skal det være af lyst – LYST OG IKKE PLIGT!

Det skal så også lige nævnes, at det betyder en hel del hvem diller-manden tilhører! Så NEJ, det her indlæg er ikke en invitation. De, der har prøvet, eller kommer til det, er nøje udvalgt. Der er ikke nogen jeg vælger i blinde, hverken når det gælder sex eller blowjobs. Desuden er et blowjob sjovest når det er mig der bestemmer om handyret har fortjent det, og ikke fordi han vil have det.

Ja ja jeg er bevidst om, at der er mænd derude, der er med til at gøre akten nedværdigende og ubehagelig. De tyre der mener det er deres ret at tage et blowjob frem for at få det. Dem der mener de skal bestemme over kvindes hoved, tempo osv. Kære tyre, det skal stoppe lige nu! I er med til at skabe de kvinder, der måtte føle det som en pligt eller at det er direkt ubehageligt at udføre et blowjob. And let´s face it – i sidste ende går det kun ud over jer selv 😛

God aften 🙂

 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *