Hvad tænder kvinder på?

Penge er lig med magt, det ved alle og sådan har det vist altid været. Men der findes rent faktisk noget der matcher en op-svulmende konto, nemlig uniform. En mand i uniform gør de fleste kvinder blødere end smør. Kan få en kvinde til at glemme alt om sund fornuft og intuition. Uniform virke frygtelig pirrende på mange kvinder. Alle kvinder nyder at se på de smukke, lækre mandemodeller i bladene eller de lækre svedige håndværker mænd i bar overkrop…. savle savle 😛 Men vi kan vist godt blive enige om at de kun ses som sexobjekter.

Nogle kvinder tænder på en god røv, andre på pæne hænder, et vaskebræt eller noget helt andet. Men det er bare ikke nok for mig. Det første der fanger mig er øjnene, hans udstråling så kan det være lige meget med hans krop. Det er ikke nogen nyhed men kvinder kigge lige så meget efter mænd, som de gør efter kvinder. Men et intens blik der sige “Det er dig jeg vil ha, du er min” er da noget der fanger en hver, lige fra teenager-pigerne til ja selv den voksne kvinde på 70 år. Så hvor vigtigt er den veldrejet og muskuløse krop så lige? Hvad det er for en mand der gemme sig bag de intense øjne – hvem er han? Tja for mig har job og penge ikke nogen betydning. Det handler om at være blød i sin tankegang, samtidig turde stå ved sig selv og sin maskulinitet. Manden skal kunne lide sit job, det er det der gør ham stolt af sig selv. Så kan det sgu være fløjtende lige meget om han er direktør, tømre eller skraldemand.

Hvis kvinderne tænder på mænd med magt eller prestige, handler det så ikke bare mest om det “drive” der ligger bag, at han er nået så vidt og de materielle gode ligger lige indenfor rækkevidde? For den mest magtfulde er da en i uniform. Mener den grimmeste dværg, kan få den smukkeste kvinde, bare han er stinkende rig. Men selv denne rige dværg skal stå skoleret, når han bliver anholdt af politiet. Så hvem er lige den mest magtfulde? En uniformeret mand kan få en kvinde til at gøre ting hun ikke havde forestillet sig i sin vildeste fantasi. Er det et urinstinkt hos kvinden? Et instinkt det gør at hun fra naturens siden er på udkig efter en god forsørger og beskytter. En der kan beskytte hende og deres afkom. Uniform er simpelthen et symbol på autoritet og en form for magt i samfundet. Dem der ligger højst på listen er Brandmænd, politimænd, piloter, læger og soldater. De er alle samvittighedens forlænger arm måske derfor kvinder har tendens til at adlyde dem.

Men behøver det at være en direkt uniform? Nææ ikke hvis du spørger mig. En mand der er pænt klædt, jakkesæt – eller bare et par cowboybukser og skjorte evt en blæser også…. Uha Uha Uha så kan mine gamle ben sgu blive bløde som smør. For mig viser det at de har klasse. De har en vis stil, modsat til mange andre danske mænd med deres lidt krøllede look. De ved hvad de vil, er målrettet og med moralen i orden. Og så ser jeg en beskytter i ham. Ikke fordi jeg skal pakkes ind i vat eller reddes, men deres udstråling viser de har mere ben i næsen end de ellers krøllede handyr der bevæger sig derude. Han kan tage en beslutning selv, uden jeg skal guide ham.

Hvad er det så med de kære håndværker, helst i bar overkrop? Ja de er da lækre at se på, men som tidligere sagt, er kroppen jo kun et sexobjekt for os. Det der ligger bag ved, er det ikke bevægelsen? Mange kvinder tænder rent faktisk på at se en mand i bevægelse, det giver dem sexappel. Den måde han går går på, når han udføre hårdt arbejde, som f.eks. fælde træer, kløve brande eller lignende. Noget hvor man kan se musklerne bevæge sig, kan overskygge en hver vom eller tynd top.                                 Den mere intime art er at se mænd danse, der er noget flot og elegant over den modne dansende mand. Vi kan vel godt blive enig om, at der er noget specielt intimt over at danse, om man så er par eller ej. Men at se på en mand der danser, se hvordan hele hans krop arbejder, kan sagtens få fugten frem i fugen. Hvor mange kvinder er ikke vild med Dirty Dancing? De bedste scener er faktisk danse-scenerne, der hvor man rigtig ser hans arbejdende krop. Ja hendes også for den sags skyld.

Så kære mænd det handler ikke så meget om at have en seks pack. Men mere om udstråling, bevægelse og erotik, som har noget med forførelse at gøre. Forførelse er en længere proces – ikke noget med her og nu. Man kan varme stille op med en middag, hygge sig, danne en stemning som føre til højdepunktet. Mad har faktisk noget med sex at gøre, man smager, ser, lugter kort sagt, stimulere alle sine sanser og det kan til lig med gøres på en sexet måde. Hænder og kommunikation, gerne på en lummer måde, er med til at puste liv i gløderne. At få visket frække/sjofle ord i øret, er noget de fleste kvinde kan lide, men sjældent oplever. Er man bare ude på sex, kan det ikke blive sjoflet nok. Skal det piftes ekstra op, så tag en uniform på og gør det til et skuespil – en leg, det vil sikkert hjælpe med at finde de dyriske sider frem og få dem ud på lagnet. Det er da noget den helt almindelig halv fede mand, hvor seks pack kun er noget man bære i hånden, kan være med til. 

God fornøjelse 🙂

Lige lidt inspiration, det er jo Onsdag 😛    

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *