Kom ud af skjoldet, og vær en mand!

Vi har fået et problem i Danmark og det er mændene, i hvert fald hvis vi skal lytte til flertallet af kvinderne. Vi høre det hele tiden “Jeg vil have en rigtig mand, Jeg vil have en der kan give mig modstand”. Med andre ord er problemet, at de danske mænd ikke har mandsmod og selvtillid nok til at konfrontere, forføre og overraske den stærke selvstændige kvinde, der florer her til lands. Det er egentlig sørgeligt, for hun sidder der med sit perfekte kontrollerede skematiske succesfulde selv, og længes efter en rigtig gentleman. Sådan siges det ude i den store verden. Men hvad er en rigtig mand egentlig? Og hvor filen findes de?

Selvfølgelig er det et definitionsspørgsmål. Vi er jo alle forskellige men alligevel er der nogle helt grundlæggende ting/træk der går igen hos de fleste når man skal definere en rigtig mand. Vi kan vel godt blive enig om, at en “rigtig mand”, har intet med hans klokkeværk at gøre. En rigtig mand for mig, er en der ødelægger min læbestift, fordi han kysser mig og ikke min mascara fordi han såre mig 🙂

Undskyld jeg generalisere nu, men nogen skal jo gør det. Jeg synes efterhånden at mænd begynder at minde meget om den kedelige, tavse dyreart – nemlig skildpadden. De fortrækker sig ind i deres skjold, i stedet for at komme ind i kampen. De findes stadig derude, de tør/vil bare ikke vise mod og vilje til at sige og stå det “Jeg vil ha dig”. Alt for mange står i deres kikset danssko og tænker hun er for lækker til en som mig. Næææ så heller trække sig ind sit trygge skjold.

Kvinderne har gemmen de sidste mange år gennemgået en helt fantastisk udvikling. Fra at have været det moderlige objekt “under” manden til at være udviklings-orienteret, selvstændige og bevidste væsner. De stiger mere og mere til tops. Prøv at gå ind i hvilket som helst lokale og tag et kig på kvinderne, de stråler fandengalme! Men hvor er mændene henne? De er der, men er blevet skubbet lidt i baggrunden. De er snublet undervejs i udviklingen, snublet i deres egen storhed. De har begravet sig i deres indbildske forståelse af storhed. Men er den storhed nu også så stor som de selv går og tro? Er kvinderne og verdenen omkring dem, i grunden ikke større? Ups det kan deres maskulinitet vist slet ikke deale med. Så lad os heller hurtigt hive noget master/slave porno frem. Eller kneppe sekretæren så de igen kan føle sig ovenpå. I bund og grund kan de slet ikke se ud over deres egen storhed.

Mændene leger King kong med deres dyrekøbte mountainbike med min 50 gear, samtidig med at løber skræmt frem og tilbage til sit skildpaddeskjold. Han på-tvinger sig en stor status, uden at gøre noget specielt modigt. Helt ærligt den helt stor King kong mand, er sgu da ham der også tør at være lille, ham der tør hengiver sig i mødet med en kvinde, ham der tør vise længsel, liderlighed og lyst – uden at have drukket sig i hegnet først…..!  

Er mændene blevet for kedelige? Keder kvinderne sig i deres selskab? Når det kommer til stykket, vil kvinder så ikke bare mærke mændenes maskulinitet som noget der er levende, modigt, kropsligt, frækt og selvsikkert? Jeg tør æde min hat på, at de fleste kvinder vil kunne mærke mændene maskulinitet, når de træder ind af døren. De vil mærke at manden er i rede til at gøre stort set hvad som helst for kvinden. De vil opleve at han værdsætter dem og deres lækkerhed, deres krop helt vildt meget 😛

Så hvor er de mænd henne, som der en gang fandtes? Tja de er stadig derude (jeg har mødt et par stykker), de mangler bare at mande sig lidt op. Vi kvinder er trætte af passive, usikre tudeprinser – kom nu ind i kampen, kære mænd ! Det er nu i skal skyde brystkassen frem og fyr den af som en mand, det er jo det i er 🙂 Giv noget af jer selv, flirt, komplimenter. Spar endelig ikke ord, følelser og lidenskab, smid skjoldet, omfang hele verden og tag ansvar. Vær en gentleman, kæmp dog for fanden lidt mere kvinden. Det er det de vil have, alle de kloge, smukke liderlige kvinder der er her i landet. De savner mænd – rigtige mænd, en der tør være mand.

Er det ikke fedt da? Vi skal have lidt mere af det urgamle- mandinstinkt tilbage og ud med de underdanig mænd. 

God aften 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *