Kvinder vs mændenes fejl i sexakten

Så er vi nået til den sidste dag i efterårsferien. Vejret kan vist ikke blive mere efterårs-agtigt. Jeg sidder derfor og surfer lidt rundt på nette, mellem diverse artikler. Lige meget om jeg søger indenfor området eller ej, så popper der en del artikler op, hvor der fokuseres (negativ)  på mænds præstation i sengen. Helt ærligt, hvad fanden sker der lige? Er det den nye form for at bedre gøre det ene køn frem for det andet? Man skulle næsten tro at medierne er blevet kvinders nye fagforening, som repræsentere det kvinder vil have. Så har mændene en bedre chance for at komme det til livs, og så helt uden kvinder behøver at konfrontere manden med det, eller hvad er meningen? Er det ikke bare en form for at lægge ansvaret fra sig – ligge lorten direkte over i mandens hånd? 

Jeg personligt vil da heller have at manden fortæller mig det, hvis jeg gør noget han ikke bryder sig om. Så slipper jeg for at fake en orgasme og kan nyde det fuldt ud, i stedet for at få en dårlig oplevelse. Dem behøver vi jo ikke at fremprovokere. Hvis det nu er et engangknald, vil du sikkert gerne af med ham i en fart, især hvis det er endt med dårlig sex. Derfor kan du blive nød til at give et tilskud til benzin/taxa for at slippe af med ham, ellers kan du ende i en situation, hvor du bliver nød til at gnave armen af dig selv dagen efter, for ikke at vægge ham når du står op.

Jeg mener at kvinder selv har et ansvar for at få god sex. Men det er som om hvis det ikke lykkes, er det i hvert fald ikke hendes skyld. For lige netop på det punkt, lever en del kvinder stadig i oldtiden, hvor manden anses som jæger og forføreren, så kan det også kun være hans skyld…. Men så firkantet kan man ikke stille det op på. Kvinder vil så gerne have ligestilling på alle punkter. Men hvor er ligestillingen henne når det gælder sex? De vil gerne vise sig frem, være erotiske og tiltrække mændene, men når det gælder om at præsterer, er det lige pludselig kun mandens opgave!

Jeg er efterhånden ved at brække mig over alle de artikler, der skal nedgøre, sætte negativ lys på mændenes præstation i sengen. Kvinder er udstyret med et meget velkendt organ kaldet munden, som vi normal vis ikke har problemer med at bruge. Men når det gælder om at fortælle hvad vi kan lide i forbindelse med sex, er der lige pludselig en usynlig lynlås der lukker den. Helt ærligt, alle ved at kvinder kan være besværlige at finde ud, endda slemt at selv de bedste clairvoyant og psykologer er nød til at give op. Ja det er nok at sætte det på spidsen, men det er artiklerne altså også. 

Big news: Mænd er ikke Edward Cullen (twilight) som kan læse tanker……! 

Man kan ikke kategorisere mænd og kvinder på den måde som medierne gør. Vi er alle forskellige individer med forskellige lyster. Det jeg synes er dejligt, er ikke nødvendigvis ikke noget min veninden synes er dejligt. Lige så vel som det en mand gør i sengen, ikke er ensbetydet med at alle mænd gør det sådan. Der er jo ikke nogen mennesker der har en chance her, hvis ingen vil åbne sig og fortælle hvad de kan lide. Det virker som om handyrene er en fodbold der skal sparkes til. Det er vist på tide vi overlader det der sparken bold til landsholdet, der er jo så meget kvinder ikke forstår ;-P I stedet for skal vi koncentrer os om at komunikmanere med hinanden noget mere. Der er jo en grund til vi er udstyret med et sprog, og det er ikke kun for at sladre med veninderne, diskutere alt mellem himmel og jord, eller skælde ud….!

Så mit budskab for i dag, er helt klart, at vi skal have gang i kommunikationen med partneren, stoppe med at skubbe skylden på den anden, fokus på det gode. Der skal to til, at få det til at fungere og til at give et resultat der hedder:

GOD SEX MED MASSER AF NYDELSE.

 

 

 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *