Mænd i sengen…..!

Nu er der blevet skrevet artikler i lange baner om hvordan kvinder skal lære at elske sig selv, sin krop mm For ikke at nævne alle de ting de kan gøre for at forbedre sexlivet. Men nu er det vist på tide vi kigger lidt på mændene. For helt ærligt, det er jo ikke kun kvindens skyld at sexakten ikke altid ende som den stor reklame hos veninderne.

Jeg synes det er vigtigt at mænd lære noget om stødeteknikken, om at have en form for rytme i undervognen. Det er altså ikke nok at kvinden kender sin krop, ved og siger hvad der er godt for hende, hvis manden så ikke bruger sin tryllestav tilstrækkeligt. Måske det kan være pga mangel på viden omkring en kvindens krop, dens funktioner og selvfølgelig deres egen. Jeg mener der er nogle helt basale ting en hver mand og kvinde bør vide om deres og det modsatte køns kroppe og funktioner. Ja vi er alle forskellige men grundtrinende i sex, er generelt det samme for os alle.

Mænd (i hvert fald de danske) er ikke født og opdraget med en naturlig rytme. De latinamerikanske danse eller afrikanske danse rundt om bålet, hvor mænd i en tidlig alder og på naturlig vis, lære at svinge rytmisk med hofterne, ligger fjernt fra den danske kultur. Men de kunne helt sikkert lære noget af det, for mænd er nu lidt stive i undervognen. Det påvirker jo stødeteknikken og sexakten. For at få mere ud af sexen, skal mændene løsne lidt op og brug undervognen mere, samt ligge sjælden i….!

Helt banalt set kan største delen af mændene deles ind i to grupper. Der er som bekendt pumperen og skælveren. De der ikke passer til de to kategorier, er dem der formår at ligge lidt rytme i undervognen, variation – groft sagt, dem der ikke har orgasmen i tankerne, men virkelig bare vil tilfredsstille en kvinden til det yderst. Ja ja ved godt det er det alle mænd i sidste ende ønsker. Men hvis det virkelig var sådan, hvorfor er der så stadig mange mænd der har præstations-problemer?

Pumperen – tja det siger vel sig selv. Det er ham der er alt for optaget af sig selv. Han ligger bare og pumper løs, som en anden kanin. Hårdere og hårdere, med kun et formål – at få udløsning. Her vil sexlivet hurtigt blive en smule trivielt, forudsigeligt og orgasmen ligger lagt ude i fremtiden, både ved ham og hende. 

Skælveren er ham der er alt for optaget af kvinden og sexen. Ham der ikke kan styrer sin ophidselse og kommer inden eller næsten inden man i det hele taget når at komme i gang. Har man en skælver, får man hurtigt følelsen af, kan det i det hele taget betale sig at blive ophidset?

Ingen af disse to grupper, forstår at bruge tryllestaver korrekt til fordel for begge køn. Det handler om at lægge sjælen i det hele. Ja pikken er en tryllestav. For hvert stød tilfører den energi ind i hende. Det er sgu da en gave, som vil gøre hende fuldstændig vild, våd og helt eksalteret. Hvis manden formår at bruge den med indlevelse, vil han ikke alene kunne få en meget bedre orgasme med også få kvindens totale hengivelse.

Det første skridt manden skal tage, er at erkende hvad det er han er udrustet med, stor, lille, tyk, tynd, hælder til højre, hælder til venstre osv. Undersøgelse viser faktisk at en almindelig pik ligger på 13-18 cm, så i gang med målebåndet drenge 😛 Husk nu de følgende råd er ren og skær baseret på egne erfaringer. Jeg er jo hverken terapeut eller seksolog.

Et godt trick er at gøre det hen over et bord. Hvis det skulle være for drastisk, så læg en pude ind under kvindens røv. Så får du hendes fisse højre op og du vil bedre kunne støde varieret. Dog kan jeg ikke anbefale dette hvis du render rundt med et udstødningsrør på 20 cm eller der over. Så vil du bare komme for langt ind i hende og det kan gøre ondt på hende. Er du normalt udrustet, kan du give både dig selv og kvinden ekstra nydelse, ved at lidt ned lige over hendes skamben når du støder hende. Det vil få skeden til at trække sig lidt sammen udefra hvilket giver en bedre fornemmelse. Efter hvad jeg har fået at vide gælder det også for manden.

Er man den lidt mere frække type, kan man med fordel også udnytte hendes anus. Stik forsigtigt en finger op. Det presser skeden sammen bagfra/indenfra samt vil du også ramme nogle gode erogene zoner. Med øvelse kan det være helt fantastisk dejligt for hende.

Skælver skal nok ikke øve stødeteknikker som det første. Sæt dig godt ind i hvordan du kysser, giver finger og slikker hende til himlen. Gør hende varm, liderlig lige til hun tigger om at få din pik. Vil være perfekt hvis hun når at få orgasme inden du selv går i gang. Måske i ville kunne samtidigt derefter. Først en oral orgasme, derefter drillet, pint og tigget om pik, afsluttes med en fælles orgasme er helt sikkert noget der vil ligge højt på listen. Måske endda bliver reklameret med hos veninderne. Når du er blevet bedre til at styre din ophidselse kan du begynde at drille hende med dine stødeteknikker, styre showet for hvornår hun skal have tryllestaven.

Pumperen skal lære at variere sine stød. Det der kaninræs, er der ikke mange der føler nydelse ved i længden. Hvis en stilling/teknik synes at blive kedelig, så skift, i stedet for bare at pumpe hårdere og hårdere. Det giver bedre sex både for hende og dig selv.

Grundlæggende set gælder det om at du variere dine stød. Gå fra slowmotion, til hårdere for pludseligt at gå i slowmotion igen. Men vigtigst af alt find din egen rytme og variation. Hun skal ikke kunne gætte sig til hvad det næste bliver…. kun håbe 😛

God fornøjelse derude 🙂 

 

 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *