Nogen der så hvor 2015 gik hen?

God bag(h)jul derude. Håber i haft en skøn, dejlig og uforglemmelig juleaften sammen med jeres kære. Det har jeg ihvertfald haft. For første gang i rigtig mange år, har det været rigtig jule, ligesom dem jeg husker fra min barndom. Når juleaften slutter 00.01 så starter det latterlige udsalg. Jeg er nok ikke den eneste der får katastrofe lange patter af, at det sekund juleaften slutter, kan samtlige gaver man med stor omhu og kærlig tanker har fundet under julestressen og hårde vindstød, omveksles til cool cash! På magisk vis findes alt lige pludseligt til halv pris, 1 minut over midnat juleaften. Hvad helved sker der?

Samtlige gaver findes på magisk vis til halv pris på fuld hammer, 1 minut over midnat, den 24. december!  Altså hvad helvede sker der? Er det lutter dovenskab, at udsalget ikke starter før juleaften, fordi tanken om byttebesværet langt overstiger lysten til at spare penge? Når gaverne så er købt, pakket ind og givet væk, så må det sgu også være nok!

En uge efter kommer nytårsaften – det nye år. Men der skal også lige være 5 min til en selv. Derfor acceptere vi hvert år op til jul at blive tørbollet af oppustelige priser, før det store Januar udsalg starter…. D. 25 Fucking December….Aaamen alt den hygge og glæde der bliver spredt og opsamlet i løbet af December, bliver på få sekunder omsat til en konkurrence om hvem der har den største samlebåndscheck, som skal bruges i alle byens butikker. Well.. Lad nu det ligge…

Nu er det jo ved at være tæt på, (gør ikke noget, synes jeg) 2015 er ved at løbe tør for timer. Jeg fatter ikke det allerede er et år siden jeg sidst skrev et nytårs-indlæg. Jeg forstår egentlig godt at den ældre generation sover mindre og mindre i takt med at de bliver ældre. For hvis livet fortsætte med at accelerer med denne hastighed, skal man ikke blinke alt for langsomt, hvis man vil nå at opdage sit liv.

I morgen aften når I skåler i champagne og jeg i saftevand, går vi ind i et år, der på mange måder bliver det mest skelsættende år for mig. Alle de andre beslutninger jeg før har truffet, medførte en forandring på isolerende dele af mit liv. Men denne gang har jeg truffet en der er gennemgribende og absolut. Der er ikke nogen mulighed for at trække sig tilbage i hjørnet, der hvor man kender betingelserne og lige får pusten igen, inden man hopper tilbage i ringen.

Uden brug af den store glaskugle og spå om fremtiden, kan jeg allerede nu sige at min nytårsaften ikke kommer til at ligne de foregående af slagsen, dog vil et mindre nedbrud i overskudcenteret, formentlig bære skylden for et blodfattigt resultat 😉

Men hvad skete der egentlig i 2015? Tjo det var ihvertfald et år med mange følelser, endda de helt store af slagsen. Det har været et ualmindeligt godt år. Efter nogle selvvalgt år i helved, der hvor jeg løb maraton op af Mount Everest iført vådt tøj, fodlænker og så i stiv kuling. da kom jeg tanke om at jeg havde fødder og ikke rødder. Jeg kunne flytte mig og det var lige hvad jeg gjorde. På en del måder har 2015 også været en lang efterve af 2014. Der er sket så meget på kort tid, at det har taget lang tid at få indtrykkende bearbejdet og kategoriseret (arbejder stadig med det). Men i det lange løb har 2015 uden sammenligning været det bedste år, jeg kan huske at have haft – og til dem der kender mig og min hukommelse, Nej lige på det punkt svigter hukommelsen ikke 😛

Jeg har aldrig været tilhænger af nytårsforsæt men tiderne ændre sig jo. Mit nytårsforsæt er: at jeg vil blive bedre til at holde fokus på de gode ting i livet. Jeg er som sagt ikke spåkone men jeg er rimelig sikker på at 2016 vil blive endnu et godt år til samlingen. Ja der vil være nedture, der vil komme svære tider. Hey man kan jo ikke hindre sorgens fugle at flyve hen over hovedet på en. Men man kan hindre dem i at bygge rede i håret. Jeg vil huske at rejsen ikke slutter, bare fordi en enkelt vej ender blindt. Jeg vil være taknemmelig over at have en familie at ty til, når jeg har behov for at nogen tager over for en kort stund. Glæde mig over at de bedste, klogeste, sjoveste og ikke mindst tosset mennesker i verden, har lyst til at være venner med mig. Kort sagt jeg vælger at være lykkelig. For som 3 Doors Down så fint synger ” My friend, it is not what we have. It is what we believe”.

Tak for i år og på genlæs/gengrin/gensyn i 2015.

Pas nu godt på hinanden og øjnene i morgen, ikk!!
Okay da, så også fingrene, ørerne og hvor du nu ellers kunne finde på at stikke en stjernekaster hen… 😛

GODT NYTÅR ALLESAMMEN.

 

Kommentar (1)

  1. ine

    Hold op hvor er det en fornøjelse at læse dine indlæg
    Tak for en mega hyggelig jul og ikke mindst for den fine julegave
    Glæder mig til at læse dine indlæg i 2016 og om hvad der sker ?

    Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *