Nu springer jeg ud i det !

Det’ sørme – det’ sandt – december eller næsten da, men julestemingen lader vente på sig. Den er i hvert fald ikke nået til mig endnu. Måske det er pga det milde vejr, eksamenerne eller noget helt tredje. Nå men når julen står for døren slipper man jo ikke for alle de der ønsker. Børnene finde nye ønsker flere gange dagligt og bombardere julemanden med breve 😉 

Sidste dag komme min datter dybt alvorligt hen til mig, og spørger “mor hvad ønske du dig i grunden”? For ikke at skuffe hende, må jeg hurtig finde på noget. Kommer selvfølgelig med nogle svar hun kan bruge og noget som hun kan klare selv. For inderste inde handler det ikke hvad man får, men det er tanken der tæller. I hvert fald for mig. Hun kigge mig i øjnene og spørger så helt uden at blinke “ønsker du dig ikke en kæreste? synes du mangler en” Hmmm hvor kom den fra? Det fik vi så lige en lille snak om.  

Men det har dog sat nogle tanker igang hos mig. For når ens børn siger sådan, er der så noget om det – noget jeg selv fortrænger? Alle ved jo børn har en evne til aflæse kropssprog, aura – personer generelt som ingen andre formår at gøre. Jeg har det jo godt lige nu. Jeg nyder da at være single. Men når jeg så tænker nærmere over det, tja…..!   Jeg har jo fået bygget en hverdag op og trives egentlig fint med den. Og alligevel, de der stille aftener og weekenderne, kunne det da være rart at have en at dele tiden med. Jeg er på ingen måde ensom. Man kan jo få kærlighed, omsorg og sex på mange måder, men en kæreste giver alligevel lidt andet, end hvad venner, familie, bekendte osv kan give. Så jo det ville da være skønt at have en ved sin side, en der holder af en for den man er.

Men vil så også sige, ikke for en hver pris. Jeg er jo ikke desperat – ikke endnu 😉 Jeg synes jeg har oplevet meget, både godt og ondt. Men når det kommer til forhold, har jeg oplevet nok af alt det dårlige, i hvert fald efter hvad andre siger til mig. Tja det er måske rigtigt nok, men det er jo bare den risiko man løber, når man vælger at indgå i et forhold. Intet er givet på forhånd. Der skal to til, ikke kun til at få det til at fungere men også til at ødelægge det.

Hvornår er man så klar til at tage springet? Kan man forberede sig på sådan, altså sige nu er jeg klar til kærligheden og alt hvad det indebære? Eller er det først noget man kan svare på når man er ramt af den? Tja skal jeg give mit bud på det, mener jeg ikke man kan sige “nu er jeg klar” og så gør man det. Der vil altid være en tvivl, en stemme der siger arrhh har det jo fint som single. Vil jeg virkelig opgive min frihed for det? Sådan er det for mig. Inderste inde vil jeg da gerne have en kæreste. Men tvivlen er der også. Tvivlen om jeg nu også vil lade ham være en del af mit liv, komme tæt på mig. Det er lige netop det der skræmmer mig. For hvad nu hvis? Måske man skulle finde sig en weekend kæreste 😉 Så har jeg stadig delvis min frihed, jeg kan nyde hverdagen uden at skulle tage hensyn til andre end mig selv. Samtidig kan jeg se frem til de weekenderne hvor man ses, det skulle jo være så sundt at savne og længes….!

I weekenderne har man tit også mest overskud og sexlivet bliver sjældent monotont. Tror gnisten vil holder lidt længere på den måde, den berømte hverdag vil ikke indfinde sig så hurtigt. Ja ja der er også ulemper ved det. Men det er der jo ved alt i verden. Lige meget hvad man vælger, så vil der være foredele og ulemper ved det. Et konkret svar får man aldrig hvis man ikke prøver.  

Wupti, der kom det svar jeg ledte efter. Hvis jeg vil finde ud af om jeg er klar, må jeg ud på frie marked. Om det så bliver til det ene eller andet vil tiden vise. En ting er sikkert, er jeg klar, vil jeg finde ham derude et sted. Han kommer jo ikke af sig selv. Er han den rigtige og slår benene væk under mig ( håber jeg lander blødt 😛 ) vil jeg også kunne give slip og lukke ham ind. Og han vil ikke blive skræmt af mit “walk in closet” af skeletter 😉

Jeg smadre muren nu, og bevæge mig ud på det offentlige frie marked – ud og finde ham der kan berige mit liv med noget godt. Jeg lever jo stadig i håbet 😉 Måske vi ses derude over en drink, kop kaffe eller noget helt tredje 😛

Pas på jer selv derude.

God aften 🙂

 

 

 

 

Kommentarer (2)

 1. Mogens Damm

  Søg og du skal finde…..

  Svar
  1. Eva Damm (Forfatter)

   Jep, men har jo ikke travlt 😉

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *