Om mig

Velkommen til min blog.

Måske ved du hvem jeg er, måske aner du det slet ikke og er kommet helt tilfældigt her til. Men nu når du er her, vil jeg elske at byde dig velkommen og fortælle lidt om mig selv.

Jeg er en11700910_10206226244647843_4336116519271849362_n 36 årig kvinde som er født og opvokset i den berømte trucker by ved den tyske grænse. Jeg bor sammen med min mand og mine/vores børn. Yderlig har jeg tre katte og en lækker rotte (rottweiler), som der bliver brugt tid på.

For nogle år siden tog mit liv en uventet drejning, som fik stor betydning for mit liv fremadrettet. Jeg knækkede ned med depression efter flere år med psykisk vold. Jeg har i den forbindelse gennemgået en større personlig udvikling, som stadig ikke en fuldendt. (bliver den nok aldrig). Bloggen her er opstået i den forbindelse, det er her mine tanker, følelser og frustrationer får frit løb.

Hvad har jeg så lært indtil nu? Tja mit syn på livet har ændret sig en del i mit voksenliv, hvor jeg med opgaven er modnet meget mere. Mit hovedmål er at hvile i mig selv. At være tilstede i nuet og omgive mig med mennesker der udstråler en god energi. Mennesker der lever på deres egen måde og nyder det.   

Jeg udfordre mig selv gerne, ved at afprøver grænser og presse mig selv ud over min komfortzone, da det er her den største udvikling sker. Jeg håber jeg kan videregive nogle af mine oplevelser og min udvikling videre til andre. Dette ville give livet en helt ny betydning for mig. 

Jeg vil ikke ligge låg på noget, jeg vil sige (skrive) tingene som de er. Nogle vil nok tænke WHAT? ej det gjorde hun bare ikke. Hvorfor siger og gør hun det? Det er bare for meget…. Det simple svar kommer her…..

Jeg gør det fordi det er sjovt, skørt og udfordrende.                                                               Bloggen er et åbent og ærligt sted, hv13083333_10209429032141887_198789983082720533_nor der er plads til alt. Jeg vil helt sikkert være grænseoverskridende, men hey en skal jo være det 😉 På bunden er jeg bare en simpel kvinde med et hjerte af guld. Jeg vil gå langt for at hjælpe andre mennesker. Selvom jeg til tider virker sær, nyder jeg rent faktisk at møde nye mennesker. Så hvis du en dag skulle møde mig på din vej og har lyst til at sige hej, så hold dig endelig ikke tilbage 🙂 

God fornøjelse med min blog. 

  

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *