Psst – kvinder tænder på yngre mænd!

Vi har hørt det mange gange, faktisk helt fra da vi var små. Vi er langt fremme i skoene, om det er sprog, selvstændighed, skoleklar eller blive voksen, så er forklaringen den samme. Det er fordi vi er pige, de udvikles tidligere og hurtigere end drengene. Det skaber mange diskussioner “Piger er bedre end drenge”, som aldrig helt stopper. Selv voksne diskutere den og ikke mindst bruger den. Der hvor den oftest bliver brugt tildels som undskyld, er når det gælder par, forhold. Livet sammen som pige – dreng, mand – kvinde.

Det anses helst at fyren er et par år ældre end kvinden, måske endda en del år. Egentlig er jeg selv fortaler for at alder bare er et tal, så nu vil jeg lige ignorere de gange, hvor jeg er blevet så såret at jeg helst ville give udtryk for det modsatte. Faktum er altså at det er mest almindeligt i dagens Danmark at kvinden er yngre end manden. Når det nu er sagt, forstået og sat i system, og det har påvirket os så meget, at vi konstant har fokus på at det er forklaringen. Hvad er forklaringen så på Cougar-tendensen? Du ved når ældre kvinder er til yngre mænd! Hvorfor er det sådan at vi kvinder bruger det meste af vores teenager år, semi-voksen og voksen liv på at finde en den modne (k)ærlige mand, og alligevel bliver vi tøse-fjamsket med total røde kinder når en yngre mand så meget som bare blinker til os?

Når kvinder sidder og snakker høres der altid  “Vi tænder simpelthen ikke på noget, der ikke er gammelt nok til at have på hår brystet”. Men i samme stund får vi kriller i maven, julelys i øjnene, fordi den ubehåret drengerøv netop har kaldt for os Babe. Endnu værre er det når drengerøven så rent faktisk har fundet vejen og drukket af den vidundelige kilde. Det giver ham hår på brystet og kæben. Så er der intet der holder os tilbage fra at smile og flirte igen. 

Jeg personligt har ikke gjort så meget i det med yngre mænd. Jeg har det bedst med dem der er 6-8 år ældre end mig. Og så har jeg lige et par i den lidt tungere ende. Men her det sidste års tid, den tid som kan forveksles med en identitetskrise, har jeg gjort opbrud med den “voksne mand” i mit livet. Jeg har overgivet mig en smule til fænomenet yngre mænd. Dog på den mest uskyldige måde, men stadig tilpas upassende. Jeg er ikke bleg for at indrømme at jeg kan li at få røde kinder og følelsen af mavekriller i ny og næ. Jeg kan godt lide at bliver bejle til, uden at skulle tage mig seriøst af det. Kan de fleste ikke lide det? 

Hvorfor? De fleste på min alder render desperat rundt og leder efter ham, der kan give dem en lykkelig tilværelse, og de mest aggressive sædceller (hvis de ikke har børn i forvejen). Og lille mig vil gerne render rundt blandt de friske, spændstige drenge og nyde at blive flirtet med. Hva fanden, er jeg allerede så gammel at midtvejskrisen banker på min dør? Eller befinder jeg stadig i en identitetskrise?

Tja svare konkret på det kan jeg ikke selv. Men en del af det kan vel sagtens være, at vi alle har et behov der skal dækkes og de unge knejter tilbyder det jo selv. Måske det ligger dybere eller bare overfladisk, kommer vel an på hvilke øjne der ser på det. Jeg tror ikke det handler om at vi alle har behov der skal dækkes, men derimod måden de bliver dækket på. De unge charmerende knejter kan levere flirt og komplimenter på en måde der fungere, fordi det bliver sendt afsted med et kæk af useriøstitet. Hvis en  voksen mand stak mig bare halvdelen af de replikker jeg nogen gange får fyret i hovedet af de grønne frøer, så ville jeg ærlig talt ikke vide, om jeg skulle grine eller stikke ham en flad 😀

Der er noget særligt ved det der kækheds-niveau de unge levere. Mange kvinder tænder en vis grad på drengerøv, men er manden over de 30 begynder det at blive anstrengende hvis det er alt hun får. De her små spændstige grønne frøer er jo ikke drengerøve fordi de ikke er blevet voksen endnu, men fordi de SKAL være det. Her rammer vi så et punkt på min mandeliste – mænd der siger, hvad de mener. Her ved jeg hvad jeg får. Ligesom ved de grønne frøer, jeg ved at jeg ikke er den eneste de skam-flirter med. Jeg ville være meget naiv hvis jeg troede det. Helt ærligt så passer det mig også fint. Det er netop her den vigtigste pointe ligger. Der er ingen skjulte agenda om børn, villa og vovse alt sammen placeret i de perfekte omgivelser. Jeg skal ikke være bange for han begynder at tænker i de baner, eller at jeg selv gør det.

Drengerøvs flirt er gratis. Vi kan kalde dem De tomme kalorier. De feder kun, hvis du ikke kan styre forbruget. Så længe det kun kommer i små perioder og du ikke ødelægger glæden ved at være grådig, så nyd det da. Nyd at blive flirtet med, flirte tilbage helt gratis 🙂 Jeg tror på at flirt er det der kan få smilet frem resten af dagen. Så hvorfor snyde sig selv for den mest direkte kilde til smilet og en dejlig følelse..? 

God aften derude 🙂 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *