Sex drømme – alle har dem

Det er en varm sommerdag. Vi er en flok samlet til en slags maskebal. Kvinderne er iført smukke kjoler og mændene i jakkesæt. Alle bærer masker, så ingen kunne genkendes. Glade og spændte går vi rundt mellem hinanden på det grønne græs. Lyden af skålende glas og latter, fortæller det er et vellykket arrangement. Jeg kunne ikke få øjnene og tankerne væk fra den mystiske mand der står et stykke fra mig og snakker. Jeg nåede ikke at hilse på ham inden vi skulle til bords. Grillmesteren kaldte os til bords, der var ingen bordkort men en tjener beordrede os til at sidde mand, dame, mand ,dame. Da bordet var ovalt, ville ingen sidde med den ene side tom.

Jeg stillede bag en stol sådan ca midt i det hele. Den mystiske mand kom nærmere og nærmere, hans blik viger ikke fra mig. Mit hjerte begyndte at hamre helt vildt, mærker hvordan blodet bluser gennem min krop. Hvad fanden var det han gjorde ved mig? Han stod nu ved siden af mig, han skulle være min bordherre…..! Vi snakkede som om vi havde kendt hinanden i lang tid, det blev hurtigt mere og mere flirtende. Vi befandt os i vores egen lille verden, som om vi var helt alene. Han lå sin hånd på mit inderlår, inden vi nåede desserten. Han tændte mig helt vildt, bevægede sin hånd på en meget pirrende måde på mit inderlår. Han viskede mig i øret “Jeg vil ha dig, mærke din krop mod min”. Hans hånd gled op under min kjole, fingerende kørt blidt og pirrende langs trusse kanten, mens han bed mig blidt i øreflippen efterfulgt af kys ned af halsen….

Jeg vidste stadig ikke hvem denne mand var, men for fanden hvor han bare tændte mig. Jeg forlod bordet for at gå på toilettet. Jeg smed koldt vand i hovedet i håbet om at kunne køle lidt ned igen. Tog et par dybe indåndinger og gik mod døren. Jeg åbnede døren og ind kom den mystiske mand. Han kyssede mig blidt og inderligt. Han kunne ikke modstå mig, det kunne jeg mærke på hans voksende bule i bukserne. Han løftede mig op på vasken/bordet, hev mine trusser af i et ryk og spredte mine ben. Han kyssede mig ned af halsen, mens den ene hånd havde fundet vej op til min fugtig fisse…. Jeg stønnede nu højlydt og måtte bare have hans pik. Jeg fik livremmen op og bukserne ned, samtidig med han tog min kjole af. Han kyssede mine bryster, og bed blidt i min stive brystevorte. Han fortsatte ned af kroppen ned til lårene, hvor han så forsatte op igen på indersiden af mine lå lige til han nåede min fisse, som nu var helt klar til ham. Pirrende skiftevis kyssede og bed han blidt i mine læber og legede med tungen på dem.

Jeg gav et sæt og et højt støn, da han endelig førte sin tunge ind. Han slikkede mig, som ingen andre har gjort…. Fuck han var god, han vidste helt sikkert hvad han lavede. Han finger-kneppede mig så mine safter rendte ud af mig, mens han tirrede mine klitoris med sin tunge. Jeg kunne slet ikke styrer det,  og mærkede en orgasme var meget tæt på. Han stoppede lige inden jeg kom…. Han kyssede mig, og jeg pressede mit underliv imod ham for at få hans pik. Han viskede “Jeg ser dig inden du få min pik” og hev masken af mig. Jeg kunne se hans øjne lyste helt op. Inden jeg nåede at tage hans maske, førte han sin dejlige pik helt op i mig…..

Han løftede mig ned og tog mig bagfra, mens hans finger forsigtigt tirrede min klitoris. Vi kom begge i et brøl så hele kroppen sitrede. Han stod stadig bagmig og kærtegnede min bryster mens han kyssede mig på halsen. Jeg drejede hovedet, og fik det inderligste blide kys nogensinde. Tavse tog vi tøjet på og gjorde os nogenlunde i stand, til at kunne deltage i selskabet igen. Han kiggede mig dybt i øjne og sagde “Jeg er ikke færdig med dig”. Jeg smeltede helt ved hans smil og hans ord. Han gav mig et hurtigt kys og forsvandt ud af døren, mens hans sagde “Du høre fra mig inden ret længe”. Jeg stod nu tilbage med en vidunderlig følelse og var alligevel frustreret. Jeg fik aldrig set hvem han uden maske, vidste ikke hvad han hed. Men kendte han mig, hvordan skulle han ellers kunne kontakte mig? Jeg når aldrig at se ham rigtig eller ud til selskabet igen inden jeg vågner 🙁 

Det er en drøm jeg har haft mange gange, nok derfor jeg kan huske den så godt. Jeg er endda liderlig når jeg vågner af den. Men hvad fanden betyder de drømme vi har? Det kan jo ikke være et hemmeligt crush jeg har, når jeg ikke ved hvem denne mand er. Det kunne selvfølgelig være en fantasi – Altså jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve noget aller det. Bare ikke kun med fremmed mennesker. Det må gerne være nogen jeg i forvejen ved hvem er, men behøver ikke være nogen jeg har meget kontakt til. Måske et par stykker der er helt fremmed. Men at det er en form for rollespil med masker på, er da lidt pirrende 😛

Jeg tror på at der ligger mere bag sådan en drøm. Jeg tror ikke det handler om sex som sådan. Det er underbevidstheden der spiller “kispus” med os. Jeg har selvfølgelig undersøgt det lidt. Men det er åbenbart ikke så nemt at få et konkret svar på hvad ens drømme egentlig betyder. Det menes dog at sex drømme ikke handler om sex, men mere om de personegenskaber de medvirkende besidder eller at man skal mere i kontakt med sig selv og i mit tilfælde ovenfor, mangler at komme mere i kontakt med min mandlige side.

Hmmm må nok erkende, det forbliver nok i det uvisse. Men drømmen bliver sgu nydt fuldt ud alligevel. Og hvem ved måske en dag, kan den også bliver udlevet 😛 

God  onsdag aften 🙂  

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *