Sex uden følelser?

I dag vil jeg prøve at skabe en debat omkring sex og følelser – mere præcist, kan man have sex uden følelser?  

Det er et emne der ikke ville blive taget op for bare 100 år siden. Men med de markante ændringer der er sket i vores samfund, synes jeg det er et relevant emne. Mennesket er blevet mere fritstillet, og benytter sig meget af  det. Singler hoppe fra den ene hul/pind efter det andet. Ja selv kærester/ægtefolk er mere utro end før. Men hvorfor er det blevet sådan? Er vi blevet nogle følelseskolde væsner? 

Det tro jeg nu ikke vi er. Jeg tror nu mere det er fordi vi har større mulighed for det nu. Det kigges ikke skævt efter en mere, man bliver ikke lukket ud af fællesskabet, hvis man har haft mange sex partner eller været utro. Men kan det virkelig gøres uden følelser? Kvinder vil nok mere tilbøjelig til at sige nej, end mænd. Kvinder mener oftere, at sex og følelser er tæt forbundet med hinanden. Tror faktisk også det er sådan for mænd, men de er nok bedre til at ligge låg på følelserne efter sexakten. Der vil altid være en form for følser i forbindelse med sex, men det behøver ikke at være kærligheds- følelser. 

Jeg ville godt kunne have sex med en uden de dybe følser. Men det ville helt sikkert ikke være specielt godt eller inspirerende. Jeg ville være alt for hæmmet af min generthed. Tanker som kan han nu acceptere min krop, er mine bryster for små osv, ville få mig til miste dele af nydelsen og koncentrationen. Samtidig vil jeg gerne sige at uforpligtende sex, kan være godt og inspirerende, men så skal der sgu også være alkohol indblandet 😉 Man kan så kun sige at hvis der er alkohol i spil, for at få mod til det. Så er der bestemt ikke dybe følelser med. Dog skal man være forberedt på en følelse af tomhed kan komme efterfølgende. Sådan har jeg det i hvert fald.

Hvis jeg der imod er i et forhold, hvor partneren kender mig og omvendt. Har jeg meget lettere ved at give mig fuldstændig hen. Jeg behøver ikke at bekymre mig om mine bryster nu er for små, lidt hår på benene mm. Jeg ved han elsker alt ved mig, og acceptere det hele uden at blinke. Jeg kan derfor koncentrere mig fuldt ud om nydelsen, at elske med ham, lade ham udforske min krop og omvendt. Han kender mine ømmeste punkter og jeg kender hans. Vi kan endda få orgasme sammen, fordi vi kender hinandens mest intime punkter, G-punktet. Det vil helt sikkert give bedre sex og bedre mulighed for at turde at udforske noget mere. Prøve nye grænser af, fantasier udleves.

Jeg vil helt klart anbefale sex i forhold, ægteskabsex, når det gælder dybe følelser. Men men når det så er sagt. Så har vi alle et behov også single. Der er jo ikke nogen grund til at leve i cølibat, bare fordi man er single. Og dildoen kan også blive kedelig i længden. Vi er vel fritstillet. Bare huske at tænke på kondom, for at undgå evt smitte. For mit vedkommen, ville det dog virke bedst med  (moderne sagt) en bolleven. En rigtig god ven, man kan snakke med om alt og intet. En man føler sig total tryk ved på alle punkter. Da ville jeg kunne slippe hæmningerne og få noget godt sex. 

Men kort sagt så mener jeg sagtens at man kan have sex uden de dybe følelser. Derfor ville utroskab også sagtens kunne forkomme, hvis man altså ikke et hæmmet af en voldsom generthed som mig. Spørgsmålet er bare om det er acceptabelt i et forhold. Det er vel op til hver enkelte. Men hvad er din mening? Kan man have sex uden de dybe følelser er med?

God weekend 🙂

Kommentarer (2)

 1. Mogens Damm

  Super flot side du har fået bygget op Eva.
  Godt gået

  Svar
  1. Eva Damm (Forfatter)

   Mange tak 🙂

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *