Sexting og pikante mms´er!

Sexting er ordet der dækker over de frække beskeder – sex + texting = sexting. Så fik vi det på det på plads 🙂 Vi lever som sagt i en medie- verden og dette fænomen sexting, bliver mere og mere udbredt. Så lad os hoppe med på vognen og lad det komme os tilgode i det intime liv. Nej ikke ude i cyberspace, kun til private personer. 

Jeg vil gerne lige pointere at jeg altså ikke ser mig selv som den lille frække missekat, der smyger sig op af benet af mændene, og spinder kælent. Nææ når det kommer til stykket er nok mere den klodset kat. Den der udfører et kikset strip show, snubler over sine egne ben, og smadre hovedet ned i bordkanten. Eller falder ned af polstangen (gad sgu godt lære det 😛 ) og knalder hovedet i gulvet,  så aftenens gode stemning ender med en tur på skadestuen. Men jeg elsker at gemmer mig bag min telefon, skrive dirty med en sød fyr og evt sende frække billeder (når modet er til det) YES det er lige mig….! 

Når jeg sidder bag telefon, kan han nemlig ikke se mine teenager-agtig røde kinder. Det bliver først noget lort, når han vil mødes og knalde med mig. For så ser han den usikre, generte 34 årig kvinde, der ikke aner hvilket ben hun skal stå på. Hvorfor så sende de billeder og beskeder? Tja hvem vil ikke gerne se den frække lille tøs, høre hvad man vil gøre hvis i mødes, eller komme hjem til partneren. Ja for det sætter helt sikkert fut i kakkelovnen, når man benytter sig af sexting og frække billede med sin partner. Det er meget pirrende og lidt “forbudt”. Mænd er meget visuelle, nok derfor de ser pornofilm. Jeg nægter bare at tro på kvinder ikke også er det. De fleste fantasere da også, ser langt efter en lækker mand – så er de ikke også visuelle? Det må bare ikke være noget andre ved. Kan godt være du ikke lige synes det er så fedt at få et billed af en stiv pik tikke ind på skærmen. Men hvorfor skal manden snydes for det han synes er godt? Tænd ham, pirre ham med dine frække sms og pikante billeder af dig selv. Det vil sætte gang i sexlivet, og han vil elske dig for det, og få dig helt op på den lyserøde sky næste gang i knalder. Selvom i har været sammen et stykke tid, kan i sagtens køre den lille flirt, som om i ikke kender hinanden, et lille rollespil….!

Jeg har selvfølgelig fået respons på mine let påklædte billeder herinde, nogen er blevet forarget over mig, andre synes de er gode, nogle synes at det er for meget og så er det alle der nøjes med at tænker deres. Helt ærligt “I don´t care”, hvad folk siger, tror eller tænker. Jeg har det sjovt med det. Bruger 6 timer på bare at tage nogle billeder, mens jeg skrald griner, alt i mens jeg står i de mest underliste stillinger. For slet at nævne de mange timer i redigeringen bagefter, for at få de rigtige farver på billedet. Får man så en positiv respons, er det bare et kæmpe boost til ens selvtillid. Hvorfor så ikke udnytte det og sende billeder til en lille flirt eller kæreste? Bider manden på er der sex i luften og hvem vil ikke gerne have det 😛 Problemet kan bare være, ihvertfald for singler, at får man først sex en gang, vil man sgu bare have mere….!

Du behøver ikke lægge titusindvis af kroner for at tage et godt billede. Men brug et fornuftigt kamera, så du ikke kommer til at fremstå som en gammel sibirisk købekone. Udnyt lyset fra et stort vindue eller gå helt udendørs. Er kameraet god til mørke, så brug nogle levende lys i baggrunden. Det giver et varmt og hyggeligt look, og ikke mindst kan det dæmpe de små skavanker der evt kan være på en moden kvindekrop. Det er ikke altid let at klare det alene, så tag gerne manden, kæresten eller en helt tredje med i det. Bare en du stoler på og er tryg ved, som kan tåle at se dig smide kludene. Ja de nye mobiltelefoner har et godt kamera, men brug heller et digitalkamera. Det kan godt være at mobilen, får en glædes-pølse til at vokse sig fra cocktail til frankfurter, når du sender en mms til ham. Men for din egen skyld, gør en smule ud af billedkvaliteten, nu når du er i gang.

Hvis det er en fast kæreste/mand, eller en der i forvejen dypper banditten i dig, findes der mange spændende måde han kan vise sin (host, host) entusiasme på undervejs. Det vil kun sætte lidt ekstra krydderi på sagen. Har i ikke haft den store ridetur sammen (endnu), er det nok bedst han holder sig rimelig neutral og nøjes med at rose og komme med positive kommentar. Her er det kvinden der skal nyde og have det sjovt. Manden kan nyde billederne og måske nyde hende senere, hvis han har gjort et godt stykke arbejde 😛

Min debut som fræk tøs bag tasterne er sådan set lige begyndt, og har ingen grund til at stoppe det lige pt. Men ikke alle og en hver får lov til at se mit hårde arbejde!! Det går jo ikke hvis man møder ham der modtog et billede igår, nede i fakta, og bliver helt rød i bægeret, og er nødt til at løbe uden at få varerne med og børnene så må nøjes med havregrød til aftensmad..!!

Så det er vist nok med en af gangen..(ihvertfald for mig). Men ingen grund til ikke at gøre det, selv kirker har malerier som både viser pik og patter, ja ja er rigtigt se bare her: “http://www.tv2fyn.dk/article/294957:Fraekke-billeder-blotlagt-i-kirke”>

Tror jeg ved hvad min weekend skal gå med, nogen fotografer herinde 😛 

God aften 🙂

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *