Tør du vise din sensualitet?

Det var så endnu en kedelig dag, i hvert fald vejrmæssigt. Jeg sidder og zapper lidt rundt på tv´et og kommer forbi et program der omhandlede Cuba og deres kultur. Jeg blev meget optaget af det, især deres salsa danse og sensualitet de udviste, f… det så godt ud. Blev total fascineret af det 😉  

Det fik mig til at tænker over, hvorfor er kvinder ikke sådan i Danmark? Jeg må da ærligt indrømme, at jeg ikke oplever, de danske kvinder er knald hamrende sensuelt selvsikre, når jeg ser dem vade rundt i de danske gader.

Det er da lidt en skam synes jeg. Jeg har aldrig været i Cuba, men ville gerne. Hvis jeg var mand, ville jeg helt sikkert rejse til Cuba. At blive konfronteret med de Cubanske kvinders erotiske udstråling på f.eks. salsabarene, må være helt overvældende. Sidde og nyde sin drink i takt med salsarytmerne. Blive omringet af kvinder der er foroverbøjet Blowjobs-agtig dans, kan da kun være fedt. Cubanernes frihed er meget vildere end min egen 😉

Det mest tankevækkende for mig var at de Cubanske kvinder på ingen måder ligner de tynde ideale kroppe, som vi dansker dyrker som forbilled. Mange af de cubanske kvinder er det vi andre kalder for erotisk buttet, jo større røv og barm – jo mere stolt er de over at få det hele til at gynge, som et jordskælv! De viser deres krop frem, svinger med alt det der kan svinges med, som om det er det meste naturlige i verden. De danser frækt og udstråler at de elsker at være sensuelle/erotiske, også helt uden frygt for deller eller skam. Nogen vil nok mener det er vulgært…. Men sådan ser jeg ikke på det, jeg synes derimod at det er livgivende, smukt og erotisk, et super smukt syn.

Jeg mener de danske kvinder kunne lære noget af dem. Det er jo ikke nogen hemmelighed at mænd rent faktisk ikke tænder på de der magre modeller, som alle reklamer er proppet med. Vi bliver sådan set “voldtaget” af mode magasiner, livsstilsblade og reklamer, med den ene fortælling efter den anden, om slankekuer, sundhed, mode mm. Mange danske kvinder bruger mange penge og ikke mindst tid, på at gøre sig lækker. De træner deres krop, går til frisøre, køber smart tøj, samtidigt føler største delen sig slet ikke sensuel eller erotiske på nogen måde. Det er sgu da en skam. Jeg mener at kernen i det erotiske menneske er jo lige netop løssluppenhed, glæde og lyst.

Hvad er det der gør at sådan noget bare skal gemmes væk og belægges med skam? Mange undersøgelser viser lige netop at de fleste mænd slet ikke tænder på tynde, op-sminket barbiedukker. Ja mænd er mere visuelle når det gælder om at udpege sin partner. Men i sidste ende er det den åbne kvinde der render af med ham. Altså den smilende, legende og favnende kvinde. Når kvinder åbner sig og tør at være alt andet end en bitterfisse, så er det mænd mærker deres kraft igen. Jeg tror mænd stiler efter en selvsikker og selvbevidst kvinde. Hun skal måske nærmere sig det der så populært bliver kaldt for narcistisk. Hun må gerne være lidt intelligent og kreativ, da det tit hænger sammen med en lyst til at udforske også i forbindelse med sexlivet. Der er jo ikke nogen mænd der gider at pumpe løs på en vaskeklud, der passivt ligge og venter på en orgasme. Sex skal jo være som en leg. Hvis der er noget der går direkte til en mands hjertet, så er det et uventet godt blowjob.

I bund og grund vil mænd gerne have en kvinde som kan give lidt modstand og gøre livet spændende, eller er jeg helt forkert på den? En kvinde skal hvile i sig selv. Når en mand møder en kvinde, som tør stå ved sig selv og tage initiativ, vil de synes det er helt fantastisk. Det skal jo ikke kun være op til manden at gøre livet eventyrligt og sjovt.

Derfor forstår jeg ikke hvorfor vi kvinder har så svært ved at smide fordomme og skam væk. Hvorfor kan vi kvinder ikke bare være glad for den vi er, nyde vores krop som den er. Mænd vil jo heller have lidt former, så hvorfor bruge så meget tid og penge på at se så perfekt ud? Eller perfekt som mode-magasiner, livsstilsblade og andre reklamer poser os fuld med hver dag. Jeg mener vi kvinder skal lære at være mere fri, lære at elske den vi er og ikke mindst vores krop. Vær stolt af det vi har og vis det endeligt frem. Danske kvinder skal bliver mere som de Cubanske kvinder – frie, nyde det og livet i fulde drag.  Vi er jo alle unikke som vi er. Jeg skal da gerne være den første til at gøre noget grænseoverskridende (det er det i hvert fald for mig), men alligevel er det bare mig i natulig omfang som den jeg er, uden nogen form for filter.

Få så gang i friheden og vis jeres smukke kroppe frem, i vil elske det og mændene også. Trut af selvtillid og selvbevidsthed, det må helt klart være min opfordring til kvinderne 🙂                      

           God aften til jer 🙂

IMG_6822

IMG_6892

 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *